KUNDERNE SIGER …

Det, som har overrasket mig mest ved samarbejdet med Hanne, er, hvor meget jeg har haft brug for hende. Hun er også med til at fremme min virksomhed. Fx hjælper hun med at optimere og effektivisere – så vi får flere kroner og øre ud af de timer og mandskab, vi lejer ud. Jeg har svært ved at pege på én ting, som Hanne er allermest skrap til – for hun er inde over mange ting. Og hjælper nærmest til overalt. Hun virker oprigtigt interesseret i min virksomhed.

Morten KaasDirektør, Manforce

“Det betyder meget for mig, at mine ting bliver behandlet fortroligt og professionelt. Jeg er temmelig tryg ved Hanne. Det er hele hendes væsen. Det ligger bare så dybt i hende – at det skinner igennem i alt, hvad hun har med at gøre. At hun er fagligt kompetent til sit arbejde. Og hun er fortrolig med det.

Jeg ser hende som min regnskabschef. Hun samler trådene for mig”

Palle ØrtoftIndehaver, Nybolig

Hanne ordnede hurtigt og effektivt mit regnskab og mine bilag. Det ville have taget mig ugevis at ordne det selv, og Hanne var 2 halve dage om det.

Du kan virkelig spare tid, hvis du får hendes hjælp til dit regnskab og andre økonomiopgaver i din virksomhed.

Lotte NygaardIndehaver, L8 - den gode historie

Jeg er altid lidt skeptisk, når jeg får ekstern hjælp til mine regnskaber: Kan han eller hun både arbejde i systemer og forstå det holistiske billede af regnskabet? Og forstår vedkommende også de tanker, jeg løbende får ift. udvikling af min virksomhed? Med Hanne får jeg både systemtankegang og et overblik, der har skabt tryghed for mig i arbejdet.

Andreas Nyeboe MunkIndehaver, MUNK Europe

Jeg kan nævne flere fordele ved samarbejdet med Hanne - hun er engageret, har stor viden og giver god rådgivning

Lisbeth LøvborgIndehaver, SmartParent

“Hanne giver mig masser af sparring. Hun har også hjulpet mig med at få ryddet op i dårlige vaner i firmaet; hvilket har sparet en række dobbelte arbejdsgange væk – fx ift. bogføring og bilag. Når vi har indberetning til Danmarks Statistik, tager hun sig også af det. Og hun god til at gå os på klingen med kritiske spørgsmål: ’Har I egentlig tænkt på, at I kunne gøre tingene sådan og sådan i stedet …?’ Det er supergodt.”

Charlotte LundKontorchef, Manforce