EKSTERN REGNSKABSCHEF

Hestekræfter og sikkerhedssele til dit firma

”Jeg bruger Hanne som min eksterne regnskabschef, fordi hun ikke kun går op i tallene: Hun stiller mig også de kritiske spørgsmål, jeg har brug for. Og hun interesserer sig for alle de andre ting, som også betyder noget for mine virksomheder. Jeg føler mig tryg ved hende.”

Palle Ørtoft, Indehaver i Nybolig

Måske er du i tvivl: ”Har jeg også gavn af en ekstern regnskabschef i min virksomhed?”

Og har du aldrig samarbejdet med sådan én før, forstår jeg din tvivl.

Derfor tager vi først en nødvendig omvej – og taler lidt om rallykørsel …


Dit firmas rute til succes: Skarpe sving, planlægning og høj fart

Nu ved du (formentlig) lige så lidt om rally, som jeg gør … men mon ikke vi begge ved, at manden bag rattet har en co-driver siddende ved siden af sig:

Han knuger et kort over den rute, de fræser igennem – og fodrer chaufføren med oplysninger om næste sving; at der kommer løst grus; et hul i vejen og et område med mudder lige efter bakketoppen derhenne …

Skal makkerparret sikre sig sejren, skal teori og praksis gå op i en højere enhed: Det perfekte match af planlægning, overblik, rå motorkraft og høj sikkerhed.

Sådan er det også med de fleste virksomheder – og sikkert også din: Markedet står aldrig stille, men buldrer af sted. Så enten bevæger du dig, eller også reducerer konkurrenterne dig til en fjern prik i bakspejlet.

NÅR DU GØR MIG til din eksterne regnskabschef – din co-driver – får du flere planer gennemført:

Sæt højere mål for din virksomhed – og opdag, hvordan du hurtigere når dem.

Gør historiske tal i dit regnskab til nye muligheder i dine fremtidsplaner

Frigør dine ressourcer – få styr på lagerstyring, anlægskartotek, løn, forsikringer etc.

Ønsker du det, optimerer jeg også arbejdsgangene i dit firma. Og beregner prisen på dine varer – for at udpege din mest indbringende produktgruppe.

”Hanne arbejder analytisk, professionelt og behandler tingene fortroligt. Hun lever op til det, jeg forventede – hvilket egentlig er imponerende: Jeg har selv revisorbaggrund; så jeg ved, at tingene er rimelig komplekse. Men hun tager fx selv fat på boligadministrationen, revisorerne og banken – så jeg behøver ikke bruge min tid på det.”

Palle Ørtoft, Indehaver i Nybolig

Skal vi også indgå et samarbejde, som styrker din virksomhed?

Kontakt mig

 

Den brede boulevard eller den smalle sti: Du bestemmer samarbejdets størrelse

SÅ LAD OS AFTALE en uforpligtende samtale – hos dig eller på mit kontor – om alt fra kvartals- og månedsrapporter til drifts- og likviditetsbudgetter.

Eller budgetopfølgning.

Eller …

Periodiseringer, hensættelser og afstemninger

Udarbejdelse af rapportering til diverse interessenter

KPI/måltal og Ad hoc-analyser

Afslutning af regnskab

Indlevering til Erhvervsstyrelsen og selvangivelse for mindre selskaber

Måneds-/kvartalsrapporter

Driftsbudgetter

Likviditetsbudgetter

Klargøring af materiale til revisor v. årsafslutning

Det kan også være, du i øjeblikket træder vande, mens du venter på at ansætte en ny regnskabschef – og vil undgå, at vigtig viden går tabt.

Eller du tumler måske med, hvordan du i praksis håndterer en ansats længerevarende sygdom eller barselsorlov. Eller hvordan du bedst implementerer et nyt økonomisystem (eller andre større projekter); hvor du får brug for ekstra ressourcer i en periode.

Også hér kan jeg hjælpe dig.

Måske har du i forvejen en, som tager sig af dit bogholderi? Perfekt. Så behøver jeg ikke blande mig i dét – men kan holde fokus på at hjælpe dig med de store, overordnede opgaver.

På den anden side: Ønsker du, at jeg også styrer hele det grundlæggende bogholderi, er du i trygge hænder. Se mere under punktet ”Bogholderi og HR” her:

Prisen for ovenstående ligger typisk på 600 kr. pr. time.

Men kontakt mig for et præcist og uforpligtende tilbud:

 

Ring til mig nu på (+45) 6116 9116 – så starter vi motoren …